Lidt fotos.. en uge til vi skal hente Findus

Fra vores visit den 9/12

Fra den 15/12, 8 uger og en dag (Foto:Grete Munch)
Jeg er ved at være helt klar til Findus, og glæder mig meget til at gå "ombord" i hvalpelivet.
 Der er faktisk en del jeg vil gøre anderledes, men der er også meget som kommer til at gå igen, eks. skuldertarget til plads position, betingning af klikker fra dag 1 og at arbejde/lege med mig for føden... Jeg kommer til at fokusere meget mere på socialisering og miljøtræning end jeg har gjort med Emma, Emma har været så artig at hun har gjort hvad jeg bad hende om, selvom hun havde mere brug for at tjekke omgivelserne ud, det har jeg bare først set bagefter.
Jeg har på fornemmelsen at ham her godt kunne finde på at droppe arbejdet for at være sikker på omgivelserne, så han skal ud en masse steder og lære at sådan kan verdenen også se ud og den er okay.
Han kommer senere til at lære legen "SE EN ......... !" hvor man skal spotte ting man er utryg ved og få en godbid, på den måde vil han have lettere ved at få og holde fokus på mig, når det ikke er et krav, og at han ved at han må se på det der lige gør ham utryg eller lign.
Fra den 16/12, 8 uger og 2 dage (Foto: Grete Munch)

Jeg kommer til at fokusere MEGET mere på attitude end på præcision, hvor jeg med Emma havde præcision som hovedpunkt, når det er sagt kommer der til at være præcision visse steder, eks. ved at indlære bevægelsesmønsteret i stillingsskifte og positioner under gang, men alt sammen med attitude, glæde og spass!! Jeg har nogle skønne indre videoklip af hvordan en hvalp skal se ud når han synes det er sjov at være med :-) og jeg kommer til at smile bare ved at tænke på det.


Nu må det gerne bare blive tirsdag den 25/12... men det går nok helt af sig selv ;-) ..det plejer det.

Kommentarer

Populære opslag