Endelig hjemme!

Smukke dreng med smukkeste grønne øjne
Findus fortæller om alle de sjove ting han synes vi skal lave sammen, mens jeg smiler til Grete
Endelig oprandt dagen hvor bette Findus skulle med hjem!
Heldigvis var der to gange juleaften forud for afhentningsdagen så det føltes som om at tiden gik lidt hurtigere ;-)

Skovtur til indhegningen i Lellinge, der trænes at køre i bil, og regler om at blive i bilen til man bliver løftet ud, og så at komme ud forskellige steder.

Indtilvidere har vi brugt tiden på at få trænet lidt "tænd/sluk", en lille smule target, lidt "elefant", lidt skuldertarget/plads. Vi bruger også meget tid på nus og bare hyggeleg :-)

Lidt hårdt at flytte hjemmefra, men mange gode gemmesteder

 Findus har klaret det formiddabelt, han har haft rigtig godt af at være en af de sidste hvalpe i kuldet som blev hentet, så han nu hurtigt kommer "ovenpå" i nye situationer, og gerne er langt fra mig også. Emma ligger jo nærmest på mine fødder hele tiden, mere eller mindre, og går jeg fra et rum følger hun gerne med, det gør Findus ikke.....endnu ;-)
Emma er ikke imponeret af Findus tissetrick..
Det går okay med renlighedstræningen, han går oftest selv til døren ud til haven og skraber med en pote, så han kan komme ud og gøre det han skal. Vi skal dog lige have forstærket det lidt mere, for det er altså ikke hver gang han gør det.
"Her kommer jeg!" 
En fantastisk lille fyr, men MASSER af energi og krudt, arbejdsiver og madglad
Nyklippede klør, forpoter i går, bagpoter i dag, det er nemlig ikke så længe at sådan en lille vaps er søvning..
Fælles formiddagslur i stuen, dejligt blødt tæppe
Emma legede en smule med Findus i haven, hertil eftermiddag, men da hun ofte leger med lyd på blev han helt forskrækket, hvor han kommer fra er lyd vist kun et skældud signal.. så det skal han lige vænne sig til :-)

Kommentarer

Populære opslag