Vi venter stadig på de blå nummerplader...

Ambassadør for Best Friend
Findus og Emma er blevet ambassadører for Best Friend, i øjeblikket går vi og venter på første forsendelse, det er jo voldsomt spændende....de blå nummerplader ved jeg ikke om vi får med i første pakke, eller om de kommer senere ;-)

Bortset fra det går det godt med Findus, hans kritiske tal fra blodprøven er faldet, hans prostata tager godt imod den kemiske kastration, og er blevet meget mindre. Så nu er vi klar til prøve-sæsonnen! FEDT!

Første konkurrence er allerede om 14 dage i Haslev, A konkurrence, da han har været lidt nede og rode med forskellige ting regner jeg ikke med de vilde point, men håber da vi har forbedret vores niveau i forhold til konkurrencen i Jyderup i september 2016. Trods manglende træning de seneste 1,5 måned.

Det er jo heller ikke helt første konkurrence, for Findus var til rallykonkurrence i Herringløse agilityhal hos Sydkystens Hundeskole her i starten af februar, hvor det lykkedes os at få et cert mere på vej mod DKRLCH titlen (Dansk rallylydigheds champion)...vi har ikke travlt, men skal afsted til rallyprøve igen i april i Roskilde. Så skal jeg huske at lade være med at trampe på min hund. :-)

Vi kommer til at lave lidt blærerunde når vores ambassadør-grej kommer....blå plader eller ej :-)

Kommentarer

Populære opslag