Pille op og pille ned....

Piller i Findus' mave....


Findus har været til vaccination og blodprøvekontrol, for at se hvor han ligger i forhold til sit stofskifte. Da det er et år siden sidst, forslog dyrlægen, at vi tog en udvidet test, for lige at se hvordan det står til med "alle" tallene. 
Resultatet kom tilbage, og som det altid er med Findus, skal man ikke lede efter sygdom, for så finder man det. T4 tallet var for såvidt okay, mens hans TSH (som er det signalstof hjernen normalt sender til skjoldbruskkirtlen (som laver T4 hormonet) for at bede om mere T4) var forhøjet, altså beder kroppen om mere T4 end det han får tilført via sin daglige medicin. Derfor er Findus nu sat op i dosis, så håber vi at hans krop får det bedre, og at TSH er faldet når vi tager ny blodprøve til februar.

Endvidere havde han forhøjet antal hvide blodlegemer og forhøjet CRP værdi (CRP fortæller noget om betændelse i blodet, og det gør de hvide blodlegemer også), vi foretog derfor en urinprøve, som blev dyrket til i dag, og der var "et eller andet" i urinen som groede, så Findus napper lige 14 dage på penicillin.

Slutteligt havde han en nyrerværdi som lige poppede over på den FOR høje side af talrækken, 15 hvor max er 14. Derfor er der nu byttet om på hans naturmedicin, som tidligere støttede op om hans lave stofskifte, nu skulle det være noget som hjælper nyrerne.


Det som er så TISSEsvært, er at Findus virkelig er PÅ til træning, og på gåture hvor han går uden snor. Mens snoreture (flexline i eks. skoven)går han lidt hurtigere "død" (efter 2-3 km)...
Når vi kommer hjem sover og sover han..indtil jeg rejser mig og ser ud til at skulle ud og køre, så står han og hopper foran døren og vil med...jeg synes det er super svært at tage hensyn til ham, og jeg håber at vores tiltag vil få ham HELT på toppen. :-(

Til februar skal han altså have taget ny blodprøve, og så skal han også have undersøgt om hans forstørret prostata har taget godt imod den kemiske kastration, og vi skal vurdere om han skal fysisk kastreres eller om vi forsætter med bare kemisk.

Indtil penicillinkuren er overstået holder vi pause fra eftersøgningstræningen, og "nøjes" med korte spor, lydighed og nose work, selvfølgelig i dosserede mængder og ikke alt på en gang :-)

Kommentarer

Populære opslag