Vores første træning

Han er ikke en tøs, men hvis han var ville det være super flotte farver til ham ;-)
Så er den første uge med Findus i huset gået, der er mange ting som er som jeg troede, og en del overraskelser har jeg også fået.
Jeg havde godt nok forventet en aktiv hund, men wow, det er jo vildt med de ture han tager, og jeg skal lige tænke efter om de er berettiget eller om det er overtrætheden som banker på.

Findus er rigtig lækker at arbejde med, han er lyn hurtig til at lære nyt, selvfølgelig med det i mente at når noget går ind går noget andet ud. Så kan man bære metalapporten, og næste gang man ser den så aner man ikke hvad det er...
..Men hov, det var da ikke meningen du skulle træne med den hund!?

Nej, jeg ville have givet ham 14 dage, men han har haft så meget mentaloverskud, trods vores karten rundt til højre og venstre, at jeg har følt at det var okay at starte lidt i det små med ham, for at kanalisere alt hans energi og tankevirksomhed ud i noget som ikke var at plage Emma eller fræse stuegulvet op med løbeture.

Alenehjemme træningen går rigtig godt, han lægger sig bare ned og sover!

Burtræningen går bedre, men der mangler lidt endnu, der er lidt piv når man ikke selv kan bestemme hvor man skal være hvornår.

Findus minder mig rigtig meget om Balder, min coton de tulear, på kropssprog og attitude, og jeg skal da passe på ikke at tro at sådan er alle hanhunde ;-) ...

I dag var vi så ude at gå spor med Sus, vi skulle lave slæbespor, Findus sagde at det fattede han ikke et muk af, så vi lavede også et godbidsspor SE DET var sagen! ...helt rolig var han, med en tendens til at gå lidt til enten højre eller venstre, så i morgen laver vi et spor med kun godbid i midten. Men han arbejdede så flot og dybt den lille fyr, super fedt! :-)

På lørdag står den på træning med Paul fra Sydkystens Hundeskole til hvalpetræning, glæder mig meget til at se hvad vi skal lave der, og næste torsdag skal vi starte på vores foundation træning hos Johanna, jo jo, der er nok at se til med en lille aktiv hvalp i huset. :-)

Kommentarer

  1. Hvor er han dog kær...og dejlig læsning om den lille skurk :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Conni, jeg er også vældig glad for ham.. og det ser ud som om det er gengældt :-)

      Slet

Send en kommentar

Populære opslag